Loading...
Πολιτική Απορρήτου & Cookies2019-12-01T10:41:58+02:00

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και χρήσης Cookies

Θέλουμε τα προσωπικά δεδομένα (ΠΔ) σας να παραμένουν εμπιστευτικά.

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι αυτό και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε το απόρρητό τους. Χρησιμοποιούμε ένα φάσμα τεχνολογιών και διαδικασιών προστασίας για να παρέχουμε ασφάλεια σε όλες τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ) κάθε φορά που επεξεργαζόμαστε τα ΠΔ (*) σας.

1. Πεδίο εφαρμογής της πολιτικής μας

1.1. Προσωπικά Δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σας ταυτοποιεί ως ξεχωριστό άτομο και σχετίζεται με εσάς. Συμπεριλαμβάνονται πληροφορίες όπως το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και κάποια στοιχεία σε σχέση με το προφίλ δεδομένων σχετικά με την online συμπεριφορά σας στην ιστοσελίδα μας. Επίσης περιλαμβάνονται οι πληροφορίες που περιέχονται στο site μας που συμπληρώνετε εσείς οι ίδιοι.

1.2. Αυτή η πολιτική προστασίας ΠΔ και χρήσης cookies εξηγεί:
1.2.1. πότε και γιατί συλλέγουμε ΠΔ για εσάς (δηλ. τον επισκέπτη του ιστοτόπου μας),
1.2.2. πώς τα χρησιμοποιούμε
1.2.3. πώς τα διατηρούμε ασφαλή και
1.2.4. ποια είναι τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα ΠΔ σας.

1.3. Αυτή η πολιτική προστασίας έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς και γιατί συλλέγουμε τα ΠΔ σας και πως τα χρησιμοποιούμε. Κατά καιρούς, ενδέχεται να τροποποιείται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και γι’ αυτόν τον λόγο σας προτείνουμε να ελέγχετε τακτικά την ιστοσελίδα μας (www.omilosmeleton.gr/privacy-policy-gr/) για τυχόν τροποποιήσεις. Ωστόσο, αυτές δεν θα έχουν αναδρομική εφαρμογή.

2. Ποιοι είμαστε?

2.1. Είμαστε το μη κερδοσκοπικό μορφωτικό σωματείο με την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ.

2.2. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση Αρχιμήδους 15, Νέα Ιωνία Αττικής, Τ.Κ. 14232, τηλ.: +30 210 7015472 – Email: office@omilosmeleton.gr

2.3. Οι όροι “εμάς”, “εμείς” και παρόμοιες διατυπώσεις, αναφέρονται συλλογικά στον ΟΜΙΛΟ ΜΕΛΕΤΩΝ, και τον διαδικτυακό ιστότοπό μας.

3. Τι πληροφορίες συλλέγουμε και πώς

3.1. Τα ΠΔ που συλλέγουμε προέρχονται είτε απευθείας από τις καταχωρήσεις σας, είτε αυτόματα μέσω τεχνολογιών διαδικτύου.
3.1.1. Απευθείας: Όταν εγγράφεστε στην λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών email μας μπορεί να συλλέξουμε, με τρόπο ασφαλή, διάφορες πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τις προτιμήσεις σας για το πώς να επικοινωνούμε μαζί σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και όποια άλλα στοιχεία εσείς οι ίδιοι υποβάλλετε.
Αυτόματα: Τα συστήματά μας συλλέγουν επίσης αυτόματα πληροφορίες μέσω cookies ή παρόμοιων τεχνολογιών Διαδικτύου. Οι πληροφορίες που συλλέγονται αφορούν στη χρήση από εσάς των υπηρεσιών και προϊόντων μας, όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) του υπολογιστή σας, ο τύπος του και το λειτουργικό του σύστημα καθώς και άλλα τεχνικά αναγνωριστικά στοιχεία. (Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να ανατρέξετε στο άρθρο 5) Κατά κανόνα, τα cookies δεν περιέχουν πληροφορίες που σας ταυτοποιούν (σας αναγνωρίζουν ατομικά και προσωπικά), αλλά όταν παρέχετε τα ΠΔ σας μέσω των υπηρεσιών μας, αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να συνδέονται με τα ανώνυμα δεδομένα που αποθηκεύονται στα cookies και αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας από τις υπηρεσίες μας. Εφόσον συμφωνήσετε να επιτρέψετε στον ιστότοπό μας να χρησιμοποιεί cookies, συμφωνείτε επίσης να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγει σχετικά με τη συμπεριφορά σας στο διαδίκτυο με τον ιστότοπό μας.

4. Πώς και γιατί τα χρησιμοποιούμε

4.1. Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούμε (πάντα με ασφάλεια) τα ΠΔ σας είναι:
4.1.1. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας (μέσω newsletters).
4.1.2. Ενίοτε, για να βελτιώσουμε (και μερικές φορές να εξατομικεύσουμε) τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας για εσάς

4.2. Περιστασιακά, ενδέχεται να συνδυάσουμε (πάντα κατά τρόπο ασφαλή) τα ΠΔ που μας παρέχετε με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές ή που βρίσκονται ήδη στα αρχεία μας, είτε συλλέγονται από το διαδίκτυο είτε όχι, για σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική προστασίας ΠΔ.

4.3. Αν και ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες εμείς δεν επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές.

4.4. Εκτός από τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί επίσης να επεξεργαστούμε οποιοδήποτε από τα ΠΔ που έχουμε συγκεντρώσει, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο στις εξής περιπτώσεις:
4.4.1. Για την τυχόν ενάσκηση, διατήρηση ή υπεράσπιση νόμιμων απαιτήσεων μας, δικαστικά ή εξώδικα, ή ενώπιον διοικητικών αρχών. Νομική βάση για αυτή την επεξεργασία συνιστούν τα νόμιμα συμφέροντά μας, δηλαδή η προστασία και διασφάλιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας, όπως επίσης και των δικών σας ή και τρίτων.
4.4.2. Όποτε είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε με επιταγές των νόμων τις οποίες οφείλουμε να υπακούσουμε ή σε περιπτώσεις προστασίας ζωτικών συμφερόντων, δικών σας ή τρίτου.

5. Περισσότερα για τα Cookies και τα web beacons

5.1. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που ένας ιστότοπος στέλνει στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας ή σε μια φορητή συσκευή κατά την πρώτη επίσκεψη σας σε μια ιστοσελίδα, έτσι ώστε ο ιστότοπος να μπορεί να αναγνωρίσει τη συσκευή σας την επόμενη φορά που θα την επισκεφθείτε.

5.2. Οι περισσότεροι ιστότοποι χρησιμοποιούν συνήθως τα εξής:
● Τα “Βασικά” cookies, τα οποία ούτε συγκεντρώνουν προσωπικά δεδομένα ούτε έχουν κάποιο αντίκτυπο στην ιδιωτικότητά σας, αλλά είναι απαραίτητα για την ενεργοποίηση βασικών λειτουργιών, όπως π.χ. να διασφαλίσουν ότι το πλήκτρο «πίσω» του προγράμματος περιήγησης λειτουργεί σωστά.
● Τα cookies “Συνεδρίας“, τα οποία είναι προσωρινά και διαγράφονται μόλις κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης.
● Τα “Διαρκή” cookies, τα οποία παραμένουν μέχρι να τα διαγράψετε ή να λήξουν. Τα cookies «Συνεδρίας» και τα «Διαρκή» προσφέρουν χρήσιμες λειτουργίες στον τελικό χρήστη (όπως για παράδειγμα απομνημόνευση των στοιχείων σύνδεσης μεταξύ των περιόδων σύνδεσης, της διάταξης (layout) της σελίδας και των προτιμήσεων που οι ίδιοι επιλέγετε στους ιστότοπους κ.λπ.)
● Τα cookies «Παρακολούθησης” χρησιμοποιούν τεχνολογίες παρακολούθησης και ανάλυσης από τρίτους με στόχο τη βελτιστοποίηση των ιστότοπων, τον εντοπισμό τάσεων, την παρακολούθηση της συμπεριφοράς περιήγησης, την προώθηση και το μάρκετινγκ σχετικά με τις προτιμήσεις και την παροχή λειτουργιών όπως το “μου αρέσει” για ένα άρθρο, ένα θέμα κ.λπ.
● Τα “Web beacons” ή “Ετικέτες Pixel“, οι οποίες είναι ηλεκτρονικές εικόνες γνωστές και ως gifs ενός εικονοστοιχείου.

5.3. Τα Web beacons χρησιμοποιούνται μερικές φορές σε HTML μορφοποιημένα ηλεκτρονικά μηνύματα, προκειμένου να μας ενημερώσουν κατά πόσον διαβάστηκαν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας και για να επαληθεύσουμε τα πιθανά κλικ σε συνδέσμους εντός του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες (μεταξύ άλλων) για να καθορίσουμε ποια από τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα είναι πιο ενδιαφέροντα για εσάς.
Τα Web beacons θα διαγραφούν όταν διαγράψετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε απλό κείμενο σε αντίθεση με τα μηνύματα μορφής HTML δεν περιλαμβάνουν web beacons.

5.4. Θεωρούμε και αντιμετωπίζουμε ως ανώνυμες τις πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies και αντίστοιχες τεχνολογίες. Ωστόσο, στο βαθμό που αναγνωριστικά στοιχεία όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (ΙΡ) ή παρόμοια αντιμετωπίζονται από τον νόμο ως ΠΔ, στον ίδιο βαθμό αντιμετωπίζουμε επίσης αυτές τις πληροφορίες ως δικά σας ΠΔ. Ομοίως, όταν οι μη προσωπικές πληροφορίες συνδυάζονται με προσωπικές πληροφορίες, αντιμετωπίζουμε αυτές τις συνδυασμένες πληροφορίες ως ΠΔ για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής προστασίας ΠΔ.

5.5. Οι πάροχοι υπηρεσιών μας επίσης χρησιμοποιούν cookies και αυτά τα cookies μπορεί να αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.

5.6. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι διαχείρισης των cookies. Αν θέλετε να τα απενεργοποιήσετε, μπορείτε να μεταβείτε στην αντίστοιχη ενότητα προτιμήσεων του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου του υπολογιστή σας και να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις για τα cookies. Το τμήμα “βοήθεια” των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης θα σας πληροφορήσει για το πώς να σταματήσετε να δέχεστε cookies, πώς να ειδοποιείστε όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie στο πρόγραμμα περιήγησης και πώς να απενεργοποιείτε τα υπάρχοντα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, αν αποκλείσετε τα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να εγγραφείτε, να συνδεθείτε ή να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις της φορητής σας συσκευής για να διαχειριστείτε τις διαθέσιμες επιλογές απορρήτου.

5.7. Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να αναλύουμε τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Το Google Analytics συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μέσω cookies. Οι πληροφορίες που συλλέγονται σχετικά με τον ιστότοπό μας χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αναφορών σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Η πολιτική απορρήτου της Google είναι διαθέσιμη στις: https://policies.google.com/privacy.

6. Πώς μοιραζόμαστε τα ΠΔ και σε ποιον μπορεί να τα αποκαλύψουμε

6.1. Ποτέ δεν θα πωλήσουμε τα ΠΔ σας

6.2. Δεν θα μοιραστούμε τα ΠΔ σας με τρίτους χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας (την οποία είστε ελεύθεροι να μην μας δώσετε), εκτός εάν αυτό απαιτείται από το νόμο ή όπως ορίζεται παρακάτω.

6.3. Για να ολοκληρώσουμε αυτά που μας ζητάτε ή/και να εξυπηρετήσουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας, εμείς, κατά καιρούς, μπορεί να παρέχουμε ορισμένα ΠΔ σε συγκεκριμένα πρόσωπα/οργανώσεις. Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, η αποκάλυψη αυτή θα γίνει στο ελάχιστο βαθμό και στο μέτρο που είναι αναγκαίο για την εξυπηρέτηση των σκοπών και στόχων μιας τέτοιας γνωστοποίησης. Τα πρόσωπα/οργανώσεις αυτά είναι μόνο:
6.3.1. Νομικοί ή/και φοροτεχνικοί μας σύμβουλοι. Αν τυχόν χρειαστεί, θα μοιραζόμαστε μόνο τα σχετικά ΠΔ σας με επαγγελματίες νομικούς ή φοροτεχνικούς συμβούλους μας τόσο για την προστασία μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας όσο και για την τήρηση εκ μέρους μας της σχετικής φορολογικής νομοθεσίας.

7. Πόσο χρόνο διατηρούμε τα ΠΔ;

7.1. Θα διατηρήσουμε τα ΠΔ σας στα συστήματά μας για όσο χρόνο απαιτείται να τηρούμε τις εκ του νόμου υποχρεώσεις μας.

7.2. Θα κάνουμε επαναληπτικούς ελέγχους των ΠΔ σας από καιρού εις καιρόν για να διαπιστώνουμε εάν εξακολουθούμε να έχουμε το δικαίωμα να τα επεξεργαζόμαστε.

7.3. Αν καταλήξουμε ότι δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα, θα σταματήσουμε να τα επεξεργαζόμαστε, αλλά θα τα αρχειοθετήσουμε προστατευμένα για να μπορούμε να τηρούμε τυχόν μελλοντικές νόμιμες υποχρεώσεις μας π.χ. συμμόρφωση με φορολογικές διατάξεις ή άσκηση και υπεράσπιση νόμιμων απαιτήσεων μας.

8. Πώς προστατεύουμε τα ΠΔ σας

8.1. Χρησιμοποιούμε διάφορα μέτρα προστασίας που αποσκοπούν στη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των ΠΔ σας. Στο μέτρο του εφικτού, χρησιμοποιούμε εύλογες και κατάλληλες διαδικασίες και μέτρα (τεχνικά, διοικητικά και φυσικά) για να διασφαλίσουμε την προστασία των ΠΔ σας. Πιο συγκεκριμένα:
8.1.1. Έχουμε εφαρμόσει γενικά αποδεκτά πρότυπα τεχνολογικής και επιχειρησιακής ασφάλειας για την προστασία των ΠΔ από απώλεια, κακή χρήση ή μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση ή καταστροφή.
8.1.2. Θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα σε περίπτωση παραβίασης των ΠΔ σας που μπορεί να σας εκθέσει σε σοβαρό κίνδυνο.

8.2. Εντούτοις πρέπει να σημειωθεί όταν κάθε φορά που μας στέλνετε πληροφορίες μέσω διαδικτύου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτό είναι 100% ασφαλές.

9. Παιδιά
9.1. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

10. Διεθνείς Μεταφορές Δεδομένων
10.1. Δεν θα διαβιβάσουμε τα ΠΔ σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

11. Ποια είναι τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα ΠΔ

11.1. Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ έχετε συγκεκριμένα και προκαθορισμένα δικαιώματα σε σχέση με τα ΠΔ σας και την προστασία τους. Αυτά μπορούν να συνοψιστούν ως εξής (**):
11.1.1. το δικαίωμα πρόσβασης στα ΠΔ σας. Έχετε το δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση για το εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι τα δικά σας ΠΔ και, στην περίπτωση που το κάνουμε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά μαζί με πρόσθετες πληροφορίες (όπως για παράδειγμα στις κατηγορίες των ΠΔ και των παραληπτών των ΠΔ σας). Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας παράσχουμε αντίγραφο ΠΔ σας που επεξεργαζόμαστε και θα ανταποκριθούμε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αιτήματός σας. Μπορείτε να υποβάλετε το τυχόν αίτημα σας στη διεύθυνση office@omilosmeleton.gr
11.1.2. το δικαίωμα να διορθώσετε τα ΠΔ σας. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε οποιαδήποτε ανακριβή ΠΔ σας και τυχόν ανακριβή προσωπικά σας στοιχεία.
11.1.3. το δικαίωμα να διαγράψετε τα ΠΔ σας. Έχετε το συγκεκριμένο δικαίωμα σε περιπτώσεις, για παράδειγμα, όπου η επεξεργασία των ΠΔ σας δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν / επεξεργάστηκαν ή όταν έχετε αποσύρει την συγκατάθεσή σας για την χρήση τους όπου αυτή απαιτείται.
11.1.4. το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, όπου, για παράδειγμα, έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία των ΠΔ σας και αυτή η ένσταση έχει επιβεβαιωθεί. Σε τέτοια περίπτωση, που η τυχόν επεξεργασία έχει περιοριστεί, για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τα ΠΔ σας, αλλά η επεξεργασία τους θα είναι περιορισμένη και θα γίνεται μόνο και σύμφωνα με τη συγκατάθεσή σας ή όπως αναφέρεται διαφορετικά στη ρήτρα 11.3.
11.1.5. το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία για τους προσωπικούς σας λόγους. Εάν προβείτε σε τέτοια ενέργεια, θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα ΠΔ σας, αλλά με τις εξαιρέσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 11.3. Επίσης, μπορεί να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των ΠΔ σας σε περιπτώσεις όπου αυτά χρησιμοποιούνται για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ ή για επιστημονικούς ή ιστορικούς ή στατιστικούς σκοπούς. Σε τέτοια περίπτωση, θα σταματήσουμε αμέσως την επεξεργασία των ΠΔ σας σύμφωνα με την σχετική σας απαίτηση.
11.1.6. το δικαίωμα να μεταφέρετε τα ΠΔ σας σε τρίτους, όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις που μας ζητάτε να στείλουμε τα ΠΔ σας σε άλλο πάροχο υπηρεσιών. Σε τέτοια περίπτωση η μορφή των ΠΔ σας θα είναι η κοινά χρησιμοποιούμενη, τα δεδομένα σας θα είναι τακτικά και θα μπορούν να διαβάζονται από υπολογιστές.
11.1.7. το δικαίωμα υποβολής παραπόνων στην εποπτική αρχή, σε περιπτώσεις που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των ΠΔ σας παραβιάζει τους νόμους περί προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να υποβάλετε μια τέτοια καταγγελία στη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στη διεύθυνση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ +30210 6475600 και ηλεκτρονικά: http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL
11.1.8. Τέλος, έχετε πάντα το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε. Η όποια τυχόν επεξεργασία ΠΔ βασίζεται στη συναίνεση σας.

11.2. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε απευθυνθείτε σε εμάς μας στο email office@omilosmeleton.gr για τυχόν ερωτήσεις, σχόλια και αιτήματα σχετικά με τις πρακτικές επεξεργασίας από εμάς των δεδομένων σας καθώς και την ενάσκηση των δικαιωμάτων σας.

11.3. Θα απαντήσουμε σε κάθε αίτημα σας σε σχέση με τα δικαιώματά σας και/ή θα ενεργήσουμε σύμφωνα με όσα νόμιμα ζητήσετε, πάντα υπό τον όρο ότι:
11.3.1. μας παρέχετε επαρκή απόδειξη της ταυτότητας σας και ότι είστε το πρόσωπο που δικαιούται να ασκήσει το εν λόγω δικαίωμα. Τέτοια αποδεικτικά στοιχεία είναι για παράδειγμα αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης, επιβεβαίωση τηλεφώνου ή άλλα παρόμοια.
11.3.2. Τα τυχόν δικαιώματα τρίτων δεν επηρεάζονται
11.3.3. Ο νόμος δεν μας απαγορεύει να πράξουμε αναλόγως
11.3.4. Δεν επεξεργαζόμαστε τα ΠΔ σας για να τηρήσουμε εκ του νόμου υποχρεώσεις μας ή για να προστατεύσουμε, ασκήσουμε ή να θεμελιώσουμε νόμιμες απαιτήσεις μας σε δικαστικές, εξωδικαστικές ή παρόμοιες διαφορές ή για να προστατέψουμε τα ζωτικά συμφέροντά σας ή αυτά άλλων ανθρώπων ή για σημαντικούς λόγους δημοσίου συμφέροντος.


(*) Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τον ΓΚΠΔ μπορείτε να βρείτε στο link: (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679). Για τους σκοπούς του ΓΚΠΔ, εμείς θα είμαστε ο ελεκτής όλων των ΠΔ που κρατάμε για εσάς.

(**) Η λίστα που ακολουθεί είναι ενδεικτική και για πληροφοριακούς λόγους και μόνο. Σας ενθαρρύνουμε να αναζητήσετε επαγγελματική νομική συμβουλή σχετικά με τα πλήρη δικαιώματα σας ανάλογα με τη ισχύουσα νομοθεσία της χώρας σας.

Μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις δραστηριότητες & τα νέα του Σωματείου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ